Bitkilerle ve deneyerek Hastalık tedavilerim

Ağız konusuna kakao
Ağız kokusu arkadaşlar kakolu biskivü felan kokuyu götürü.
  • Hindistan cevizi yağı 


ÖDEM İÇİN MALATYASPOR DOKTORUNDAN TEDAVİ YÖNTEMİ


Zeytinyağı ve sirkeyi bir kavanosta( 1 ER ÇAY BARDAĞI) çalkalayarak yaptığınız karışımı pamuğu emdirerek ödemli bölgeye sarıp üzerini naylonla kaparak sabaha kadar bekletin bu uygulamayı  1 hafta  devam ettirebilirsiniz ödem dağılacaktır.


Alıç Ağacı kökü veya (çiçeği-Yaprağı)(Bir profesörün önerisi Kansere karşı )(Hasta üzerinde denendi ve komşumunda şahit olduğu hastalığı iyileşti)





Alıç yaprağı ve çiçeği,çiçeklenme dönemi başlangıcında 7 cm.ye kadar dal uçları yaprak ve çiçekleriyle birlikte toplanıp gölgede kurutularak kullanılır (Tek başına çiçeği veya yaprağı etkisizdir, yaprağı ve çiçeği birlikte kullanılırsa etkilidir.). Bileşiminde: Flavanoid (Flavonlar ve flavanoller) grubundan hyperosid, vitexinrhamnosid, rutin, vitexin ile procyanid oligomerleri(n=z, n=8 kateşin ve epikateşin birimleri) bulunur.
Etkisi: Kalp ve damar sistemini koruyucu ve destekleyicidir. Kalbin daha iyi beslenmesini sağlayarak kalp kaslarını güçlendirir. Kanın damarlarda daha kolay akmasını sağlar. (Positiv inotrop, positiv dromotrop, negativ bathmotrop etki gösterir.)
Kullanıldığı yerler: Ağır bedensel kalp yetmezliği (NYHA II. Devre), yaşlılık, kalp zayıflığı ( Daralma-sıkışma hissi ve sıcak yaz aylarında sıkıntı vb.).Kanser hastalıkları.

Kullanım şekli: Çayı şöyle hazırlanır: 1 çay kaşığı öğütülmüş yaprak ve çiçek karışımı 1 fincan (150 ml) kaynar suya konur, fincanın ağzı kapatılır, arada bir karıştırılarak 20 dakika demlenir, süzülür ve içilir. Günde 3-5 defa 1’er fincan çayı taze hazırlanarak içilir.


Kökü de Kurutularak veya yaş olarakda yukardaki gibi çayı yapılır.Çiçek ve yapraktan biraz daha etkili olduğunu söyleye biliriz.Kansere etki eden ve iyileşmesine sebet olan köklerden yapılan çay 3 ayda sonuç verdi.


Damar açıcı (Alıç Sirkesi)
Faydasını 2 kişiden duyduğum tam bir damar tıkanıklığı açıcı


Alıç Sirkesinin Faydaları

Alış sirkesinin faydaları, çoğunlukla kalp ve dolaşım sistemi üzerinde hissedilmektedir. Bunun yanında sindirim sistemi ve boşaltım sistemi üzerinde de etkileri bulunmakta ve sedatif etkileri ile de bilinmektedir. Başlıca alış sirkesi faydaları,Başlıca;
  • Kalp kaslarını güçlendirmesi
  • Aritmiye engel olması
  • Dolaşım sistemini düzenlemesi
  • Damar sertliğine iyi gelmesi
  • Kandaki şeker oranını kontrol altına alması
  • Enfeksiyonları gidermesi
  • Antioksidan etkisi
  • Metabolik hızı artırması
  • Antiseptik etkisi
  • Yapılan çalışmalara göre, alıç sirkesinin faydaları arasında yüksek tansiyonu düşürmesi sayılabilir. Hipertansiyonu düşürücü etkisi vardır.
  • Kalbe iyi gelir.
  • Anjin yani göğüs ağrısını hafifletici etkisi olması da alıç sirkesinin faydaları arasındadır.
  • Strese karşı etki ederek rahatlatıcı etki sağlar. Gerilim sonucu oluşan kan basıncını azaltır, böylece strese karşı etki eder.
  • Fareler üzerinde yapılan bir çalışmaya göre, alıç sirkesi kötü kolesterolü düşürür. Yani kolesterol seviyesini de dengeler.
  • Güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Antioksidanların kalp rahatsızlığını azalttığı, kalp krizi ve felç riskini düşürdüğüne dair düşünceler bulunmaktadır. Bu nedenle antioksidan içeriği yüksek besinler tüketmek kalp rahatsızlıklarına yakalanma oranını düşürebilir.
  • Uykusuzluğa iyi gelmesi de alıç sirkesinin faydaları arasındadır.
  • Menopoz nedeniyle kadınlarda sıcak basması, terleme, bunalma gibi durumlar görülür. Yumurtalıklara etki ederek menopoz döneminde rahatlamaya yardımcı olur.
  • Hazımsızlık gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarına iyi gelir. Sindirimi rahatlatır. Sindirimi rahatlatmasının yanı sıra, ishal ve mide ağrısı için de faydalıdır.
  • Karaciğere de faydası vardır.
  • Alıç sirkesi böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmesiyle de ünlenmiştir.
  • Kış aylarında sık sık yakalandığımız grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı fayda sağlaması da alıç sirkesinin faydaları arasındadır.
  • Kalp gibi damar sistemine de yararı bulunmaktadır.
  • Beyni güçlendirerek hafızayı da kuvvetlendirir. Unutkanlığı önler.
  • Şeker hastalığı yani diyabet rahatsızlığı olan kişiler de alıç sirkesini kullanabilir.
  • İdrar söktürücü özelliği olması da alıç sirkesinin faydaları arasındadır.
  •  Anjiyo veya açık kalp ameliyatlarından sonra hastaya verilirse, kalbi güçlendirerek, hastanın daha iyi hissetmesini sağlar.
  •  Anjiyo hastalığı için Alıç Sirkesi kullanmaya başlandıktan  sonra 3 ayda hastalığı tamamen geçtiği görülmüştür.
  • Tamamlayıcı-Alternatif Tıp Ulusal Merkezi (NCCAM) ile Memorial Sloan-Kettering Kanser Merkezi’nde yürütülen bilimsel çalışmalar alıç sirkesinin kalp kaslarını güçlendirdiğini ortaya koymuştur.
  • Alıç sirkesinin yüksek tansiyon üzerindeki etkisi ile ilgili yapılan araştırmalar oldukça etkili sonuçlar vermiştir. Hipertansiyon ilaçları kullanan hastalar aynı zamanda alıç sirkesini de güvenle kullanabilirler.
  • Ağızda, yutak başlangıcında ve bademciklerde iltihaplanma ile kendini gösteren anjinin neden olduğu yoğun göğüs ağrısı, alıç sirkesi sayesinde etkili bir şekilde dindirilebilir. Alıç sirkesi oksijence zengin kanın taşınmasını sağlayarak acıyı hafifletir.
  • Alıç sirkesi ve alıç çayı stresle, gerginlikle başa çıkmak için birebir! Kan dolaşımı direncini azaltarak rahatlamayı sağlayan alıç, kan basıncını dengeleyerek sakinleşmenize yardımcı olur.
  • Fareler üzerinde yapılan çalışmalar alıç sirkesinin kandaki kötü huylu kolesterolü (LDL) düşürdüğünü ortaya koymuştur. Karaciğerdeki kolesterol aktivitesini düşüren doğal alıç sirkesi gerçek bir kalp dostudur.
  • Hayvanlar üzerinde gerçekleştirilen laboratuvar çalışmaları, alıcın gösterdiği antioksidan etki sayesinde kalp damarlarında oluşan tıkanmaları engellediğini kanıtlanmıştır.
  • Güçlü bir antioksidan olan alıç meyvesi vücutta temiz kanın taşınmasına yardımcı olarak kalp krizi ve felç riskini önemli ölçüde düşürür. Bununla birlikte bağışıklık sistemini güçlendiren alıç sirkesi koroner damarları besler.
  • Alıç, uykusuzlukla başa çıkmak için kullanılan etkili çaylardan biridir. Bununla birlikte akşam yemeklerinde özellikle salatalara ekleyeceğiniz doğal alıç sirkesi deliksiz bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır.
  • Alıç sirkesi ve alıç çayı metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalori yakmanızı sağlar. Bu da doğrudan kilo vermenize yardımcı olur. Kandaki kolesterolü azaltan alıç sirkesi etkili bir yağ yakıcıdır.
  • Alıç sirkesi en sıkıntılı menopoz şikayetlerinden biri olan sıcak basmasına karşı çok faydalıdır. Bunun yanı sıra yumurtalıklardaki yaşlanma sürecini yavaşlatan alıç sirkesi kadınlar için mutlaka evde bulundurulması gereken doğal ilaçlardandır.
  • Çok eski zamanlardan beri Çin tıbbında kullanılan alıç sirkesi tüm bu faydalarının yanı sıra sindirim problemleri üzerinde oldukça etkilidir. Özellikle yağlı besinlerin neden olduğu hazımsızlığı alıç sirkesi yardımıyla ortadan kaldırabilirsiniz.
    Şeklinde sıralanmaktadır.

Alıç Sirkesi Nasıl Kullanılır

Alıç sirkesi kullanımı, diğer sirke türleri gibi olmayabilir. Salata ve yemeklerde kullanımı pek görülmez. Ama mümkündür. Bu yalnızca bir alışkanlık değildir. Ancak şifa ve etkilerinden faydalanmak maksadıyla her gün bir bardak suyun içerisinde 1-2 tatlı kaşığı karıştırılarak kullanılabilir. Diğer sirke türleri kadar keskin olmamakla birlikte yine de kullanımı sınırlandırılmalıdır. Mümkün olduğunca günlük bu miktar aşılmamalıdır. Ancak bu miktar düzenli olarak alınabilir, hatta alınması faydalıdır. Ancak her şeye rağmen alıç sirkesi sek olarak içilmez. Alıç sirkesi nasıl içilir dendiğinde su ile ciddi miktarlarda seyreltilerek içilir diyebiliyoruz.

ALIÇ SİRKESİ NASIL YAPILIR?

Alıç Sirkesi Tarifi İçin Malzemeler:


500 Gr Alıç Meyvesi
1 Adet Trabzon Hurması
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Kahve Fincanı Toz Şeker
Su

Alıç Sirkesi Tarifi: 500 gr alıç meyvesi doğranır. Bir kavanozun içine doğranmış olan alıç meyveleriyle birlikte trabzon hurması konur. Üzerine 1 fincan toz şeker ve 1 çay kaşığı tuz eklenir. Kavanozun kapağı kapatılmadan önce ağzına buzdolabı poşeti veya ince bir tülbent konur ve kapak sıkıca kapatılır. Hazırlanan bu kavanozdaki alıç sirkesi oda sıcaklığında, karanlık bir yerde 15 gün bekletilir. 15 gün sonra tadına bakıp sirke kıvamında olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Alıç sirkesi kıvamına gelmişse bir tülbent yardımıyla bulandırmadan süzerek kullanabilirsiniz.

Alıç sirkesi doğal olarak evde evde hazırlanabileceği gibi aktarlardan yada baharatçılardan hazır olarak da alınabilir.








Sinizüt bel ağrısı varis ve daha birçok hastalığa
Mutlaka hacamat yaptırın bizzat kendim şifa buldum Allah resulünün sünnetidir ayrıca her yıl yapılması tavsiye olur.Ayrıca İç dünyanıza ve maneviyatınaza çok tesir edip huzur bulacaksınız.

Soru
xyz xyz dedi ki...
Merhaba ben 5 yıldır midemden rahatsızım.Bikaç ay aralıklarla midemde kriz şeklinde rahatsızlık oluyor.Önce ekşime hissediyorum, sonra yanma ve ardından bulantı kusma ağrı ishal başlıyor.Ancak acile kalkınca ve serumla kesiliyor biraz.3 kere endoskopi yaptırdım bişey bulunamadı.En son gastrit diye gaviscon ursactive ve nexium verdi doktor.8 ay kullandım düzenli olarak doktor 2 ay kullanıp bırakma demişti.Sonuç fiyasko 2 3 ayda bir rahatsızlık tekrarlıyor yine.Geçen ay glutenin testi yapıldı kan yoluyla.O da negatif çıktı.Laktoza da alerjim yok.Süt yoğurt rahatsız etmiyor.Çiğ soğan sarımsak ve karışık yemekler rahatsız ediyor başlangıçta.Sonra sonra ekmek yesem o bile dokunur hale geliyor.Çok uzun oldu ama bir fkir verirseniz çok sevinirim.Yaşım 25 bu arada.
Eyyup Kucukaslan dedi ki...
xyz xyz kardeşim sana önereceğim yaş naneyi kaynatıp içmen Allah şifanı versin İnşaAllah birde menengiç sakızı yemekten önce nohut kadar yutacaksın.
Eyyup Kucukaslan dedi ki...
Vurulan kekliğin yaralı ayağında menengiç sakızı bastğını görmüş asitli içecek ve baharat da yeme
Eyyup Kucukaslan dedi ki...












Şua an yanımda oturan eski torak 80 yaşlarında amcadan aldığım bilgidir.


Yeni ağustos 2016
Kemik Erimesi Olanlara
Keçi Sütü 1 bardak veya yoğurdunun dahada iyi geldi söyleniyor Deneyen Yaşlı amca hanımı için keçi alıp sütünü sağıp içtiğinin hanımında düzelme olduğunu söyledi.

Hayvanların şifalı otları
Kedi öksürdüğü zaman ayrık otunu yer. Yılan, kış uykusundan uyanınca, rezeneye gözlerini sürter.



yeni
Burun kanamsını durdurmak için
İncir yaprağını dövüp lapa yapın burun deliğini tıkayın.


Yeni
Sebzeleri yıkayacağınız suyun içine yarım bardak sirke bırakın bakteriler ölecektir.Ayrıca elma üzerindeki kimyasal ilaçlarıda yok eder tabi diğer meyveler uygulayabilirsiniz.


Yeni
Hemoroit tedavisi
10 gün kırmızı kantron otu kaynat sabah akşam 1 bardak iç kanama ve gözle görülür iyileşme göreceksiniz denenmiştir.(not: aç karnına ve katron suyunundan en az 1 saat sonra yemek yiyin.)

Yeni
Arı sokmasına demir soğuk demir basın sişmeyi engellecektir Ayrıca çok arı sokmasında soğuk suyla duş alın.

Yeni
sivilce ve uçuluk (aşırı sitresten) sirke basın geçene kadar devam edin sivilceye sürmeyin bastırın.

Yeni
İshala
muz ve şeftali suyunu karıştır veya  haşlanmış patates.

Yeni
Ağız kokusu bir tutam maydanoz veya karanfik çiğne

Yeni
Göbek ve basen yağları için
limon ılık su ve 5-6 sirke damla karıştır basen ve göbek yağlarını eritir sabah akşam  aç karnına iç gastirit olanlar dozajı azaltsın veya hiç almasın.


Yeni
Kolestrole
1.
Kaynamış 2 bardak suya kırılmış cevizi kabuğuyla koy sabah aç karnına 1 bardak iç .kolestrol 600 olan aylar sonra 140 düşen birini tanımaktayım.

2.
Kuşburnu yarım bardak suyla kaynat sabah akşam aç karnına iç.

Yeni
Karaciğer rahatsızlığına karadut erik kiraz bol bol

Yeni
Kanı temizlenmesi içimn bol bol kiraz yiyin.

Yeni
Şeker hastalığına
Günde 5-6 adet acı badem yiyin


Yeni
Kireçleme ve eklem ağrıları ve eklem sıvısı azalması için krem yapımı.
1 bardak zeytinyağı ve 70 gram balmumunu erit günde 2 defa sür hissedilir bir biçimde iyileşme sağlayacaksınız.Özellikle kendimde denenmiştir.By eyyupk.

Yeni
Böbrek taşını düşüremedim ameliyat oldum geçmedi işte çözümü

Aşılı kayısının yaprağını demleyip için Allah ın izniyle şifayı bunda bulacaksınız.
Not:Bu yöntem bir hasta üzerinde denendi ve şifa buldu.Kafanıza Takılan konularda mesaj bırakmanız yeterli en geç 1 hafta sonra cevap yazılacaktır.
Ayrıca böbrek ve idrar yollarında denenmiş bir başka yöntem ise medinede satılkan ağrı taşını limonda eritip iç taşı eritiyor kesin 2 kişiye şahit oldum mutlaka deneyin.By eyyupk
İshal için : Haşlanmış Patates
Kusma için : Muz ( Mideyi tutuyor, zehirlenme olayında kesinlikle kullanılmamalıdır )
Ateş düşürücü,tansiyon düşürücü :Limon suyu
Boğaz iltihabına( Mide Problemi olmayan için ) : Çiğ Sarmısak
Hazımsızlık,mide rahatsızlıkları, böbrek taşı için : Meyan Kökü ( Biyam şerbeti )
Mide üşütmesinden dolayı kusma oluyorsa:Nane Limon Kabuğu Kaynatılıp içilir.
Ani hareketlerde Bel ve diğer ayak,el ve omuzlarda oluşan damar damar üstüne binmede :Eşinin veya kardeşinin yardımıyla banyoda sıcak su dökerek masay (bastırarak) daha sonra sirkeleyerek tedavi edilir.Futbol Anteramanı yapanlar bilir arkasından kişinin başına koyduğu kolunu kendine çekip sıkarak kaldırıp sirkelemesi.



İltihabı Kurutmak ve söktürmek için çok etkili ilaçsız bitkisel tedavi denenmiştir:
5 diş sarmısak
10 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı toz zencefil
bunları havanda veya kab içinde dövülür
1 kavanos içinde 1 hafta bekletilir.
sabah ve akşam yemeklerinin ortasında 1 yemek kaşığıyla yenir
Allah 'ın izniyle antibiotiklerin verdiği zarardan kurtulacak iltihap kurutma yöntemidir.

Yukardaki Karışıma sadece yumurta kabuğu ekleyerek dövülürse Kemik erimesi olan kardeşlerimize
şifalı ve etkili bir karışım olacak yine buda denenmiştir Şifa Allah'tan.


Saç Dökülmesini engelleyecek denenmiş bir reçete:
8-9 adet kuru soğanı küp şeklinde doğra eski bir tavada kömür şeklini alıncaya kadar kavur robottaa toz haline getir
1 tatlı kaşığı koy 2 yemek kaşığı halis zeytin yağı 1 yemek kaşığı badem yağı 1 aspirin(1 tatlı kaşığı suda erit) 1 yumurta sarısı 1 tatlıu kaşığı hakiki bal 2 yemek kaşığı elma sirkesi karıştır.
saç diplerine sür sitreç filmle başını sar 1 saat beklet yıka
bu işlemi 1 er gün ara vererek 3 gün tekrarla Allah ın iniyle saç dökülmesi duracaktır

Bel Fıtığı ve Boyun  fıtığı olan kardeşlerimize 
Arkadaşlar oranlarını alamadığım fakat şifasını gördüğümüz bir karışım aşağıda
Hakiki Bal
Halis zeytin yağı
Bir tutam kuru bamya
Arpa unu
Tülbent
Karışım macun haline getir Ağrıyan bölgeye koy
Tülbenti 4 kat yap aşşağıdan yukarı doğru sar 3 gün beklesin
20 gün boyuncada sadece tülbentle sarılı kalsın inşaallah fayadasını göreceksiniz.
İlerlemiş hastalarda faydası olmayacaktır bilginize.

Bel fıtığına tamamen doğal, ameliyatsız, denenmiş bir bitkisel tedavi

Bu tedavi tamamen bitkisel ve hiçbir yan etkisi yoktur.
Yalnız bunu yapacak olan hastanın önceden bel fıtığından ameliyat olmamamış olması lazım.
150 gr küçük doğranmış kuru inciri ve 60 gr kuru bamyayı 8 su bardağı suya katıp bamyalar yumuşayıncaya kadar kaynatıyoruz.
Bamyalar sellenince 1 fincan hakiki zeytinyağı,1 fincan taze limonun suyu,30 gr kuru nane ve 150 gr hakiki balı da bu kaynayan karışıma ekliyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıp bunları blenderla lapa haline getiriyoruz.
Karışımımız hazır…
Daha sonra bir çarşafı ikiye katlayıp karışımı biraz soğuttuktan sonra çok soğuk değil vücudu çok yakmayacak sıcaklıktayken o çarşafın üzerine döküyoruz.bel bölgesini kuyruksokumu bölgesine kadar kaplayacak şekilde yayıyoruz , rahatsız olan kişi bu karışımın üzerine beli denk gelecek şekilde yatacak. Belinden kuyruk sokumu kemiğine kadar saracak şekilde sarıyoruz güzelce .En dışa da karışımı dışarı taşırmayacak şekilde güzelce bir poşetle sarıyoruz.
Bu şekilde hasta olan kişi üç gün boyunca zaruri ihtiyaçları hariç yataktan çıkmayacak. Yattığı oda havalanmayacak, yani soğuk olmayacak. Mümkünse bu karışım soğumaması için elektrikli battaniye kullanılacak. Bu üc gün ücerisinde bazen dayanilmaz bel agrisi hissedebilirsiniz. Bu gayet normaldir, sabredin, sakin tedaviyi birakmayin.

Üç gün sonra hasta bu karışımı belinden çıkaracak ,güzel bir banyo yapacak.Banyodan sonra viksle limonu karıştırıp bele güzelce masaj yapılacak .
masajın ardından yakı yapıştırılacak bütün bel bölgesi kaplanacak şekilde.
Mümkünse 4-5 gün yine dışarı çıkmadan evde istirahat edilecek.Evin içinde dolaşılabilir. Fakat beli soğuk hava ile temas ettirmeyecek.
Yakalar çıktıktan sonra tekrar viks ve limon suyu ile masaj yapılacak bir kaç gün.
Bir ay boyunca mümkün mertebe bel yorulmayacak, ağır işler yapılmayacak.
Bir kaç ayda hasta tamamen eski sağlığına dönüyor biiznillah.
Bu tedavi bir çok defa denenmiştir.
Ve netice alınmıştır.
Kayseride bir Doktor bu tedaviyi uygulamıştır.

Tuzla Gelen Sağlık (By Eyyupk)
(Bu yöntem tavsiyemdir ve çok etkilidir kendi üzerimde ve annemde de denedim)


     İşlenmemiş tuzla- kaya tuzuyla yapılan en etkilisi de bu.Tuzun asidi fıtıktan oluşan yag bezelerini eritiyor derinin içine işliyor.Tuzu bir tepsiye koyup fırına veya teflon tavada kavuruyoruz elinizi yakmıyacak şekilde ısıtılır.Sonra onu sert bir zemine bir bez seriyorsunuz uzerine serpip yatıyorsunuz belinizin ağrıyan kısmıyla 1 ay boyunca günde bir saat yapmanız yeterli ama yinede ağır işler ve ani hareketlerde bulunmayın 1 ay sonra ağrılarınızdan eser kalmıyacak inşaallah. Teflonda kavurduğunuz tuzu  çok sıcak yaparsanız  tuzu bez torbaya koyup giysinizle birlikte ağrıyan bölgenin üzerine yatın taki soğuyana kadar sonra terini silin sakın soğuk vurmasın banyoda yapmayın.
       Beliniz de ince elbise varsa bir havluyla yanmayı engelleyin ben şu anda deniyorum faydasını görüyorum Allah ın izniyle -Allah hayırlı şifalar versin.Not:Kimilerine tavsiye ettiğimde uyguladılar 3 gün sonra tedaviyi bıraktılar 3 günün sonunda sadece rahatlama hissedersiniz kesinlikle fizik tedavi gibi sabırlı olmassanız (nitekimki bu uyguladığım yöntemin ismi mezoterapidir-) ilerleyebilir bıçak altına yatarsanız bu tedaviyi uygulayamassınız.En en azami 15 gün tavsiye edilen 6 ay 8 ay arasıdır ondan sonra filminizi çektirin görürsünüz. Ha unutmayın ki migren gibi başınıza bel fıtığından gelen ağrılar olabilir benden hatırlatması.Bu tedavinin hiç bir yan tesiri yoktur.
Mezoterapi nedir: Mezoterapi; ağrı veya hastalıkları, vücutta bulundukları yere lokal olarak uygulanan mikro enjeksiyonlar yoluyla kontrol altına alan ya da tedavi eden bir tıbbi uygulamadır.

    Burkulmalarda kaya tuzu:  Kaya tuzu biraz su ile ıslatılıp lapa gibi olunca buzdolabında soğuduktan sonra aynı şeklilde ağrıyan yere sarılır.Bu soğuk tuz tarifi burkulmalarda şişliklerde de kullanılır.4 dk tutulur sonra ara verilir.

    Halamın kocasına doktorun tavsiyesiyle uyguladığımız tuzlu suyla gargara iyi huylu gırtlak tümörünü  , tamamen geçirdi.(Bir litre suya bir yemek kaşığı karbonat ve bir tatlı kaşığı tuz katarak kendinizde evde solüsyon hazırlayabilir ve yemek öncesi ve sonrası bununla gargara yapabilirsiniz.) bu önerilen dozaj doktor tavsiyesidir:Normal boğaz yolu enfeksiyonları, laranjit ve faranjit içinde kullanılır.Amaç mikrobu öldürmektir.

    Tuz kili ile sağlıklı saçlar elde etmek için maske yapın saçlarınızın canlandığını sağlığına kavuştuğunu göreceksiniz.

Tuzlu Su Karışımıyla Egzamayı yok edin
  Ayaklarda ve  ellerindeki egzamayı  akşamları 20-25 dakika  tuzlu suya koyarak tamamen kaybalmasını sağlayabilirsiniz.

Faranjit-iltihaplanma-diş eti tedavisi-ağız kokusuna

1 çay kaşığı kaya tuzu
1 çay kaşığı karbonat
1 su bardağı kaynar su kaynatılıp soğutulduktan sonra tuz ve karbonat karıştırılır.Ağızda gargara yapılırak 3 ay süreyle devam edilir.






Soğuk algınlığı-grip-nezle-üşütmeye


2 adet ayvayı aliminyum folyoya sararak fırında pişir normal pişirin günlük azar azar yiyin Şifa Allah tan


Çiğ Kabak çekirdeği prostatınızı eritir bu denenmiş bir tedavi şeklidir.3-5 ay arasında Allah ın izniyle şifa bulacaksınız.



Ağızdaki iltihabı ve Dişteki Tartarı yok etmek için Bitkisel Tedavi(denenmiştir)

Elma Sirkesi 1 yemek kaşığı
İki Gargaralık Ilık Su
1 Çay Kaşığı Tuz
Bu Karışımı dişleri  fırçaladıktan sonra yatmadan gargara yapın diş taşları ve tartarı ve iltihabı kurutulması için 1 hafta uygulayın Şifa Allah tan vesile olmak bizden hayırlı şifalar
Dişteki tartar ve Sindirim sistemi güzel çalışması için bitkisel tedavi
Dişteki Tartarı yok etmek için 2 haftada bir karbonat ve limon suyu karışımını dişinize fırça ile sürün tartar sarı su şeklinde sökülecektir.Diş fırçası zamanla diş minesinin parlaklığını almaya başlar bunun için misvakla dişinizi fırçalayın misvak ayrıca sindirim sistemi düzenli çalışmasına yardımcı olacaktır.

Not:Burada yapılan tedavi yöntemleri kişiden kişiye değişmektedir.Bu Çeşit uygulama yöntem ve tedavilerde sorumluluğun size ait olduğunu Site yönetimi ve şahsım adına unutmamanız gerektiğini bildirir, herhangi bir şikayet ve dava söz konusu olduğunda bunları kabul etmiş sayılacağından sitemiz ve şahsım sorumlu değildir.

Devam Edecek....
Share:

5 yorum:

  1. Bitkilerle yapılan tedaviler ilaç tedavisinden daha etkilidir arkadaşlar.

    Düşünsenize ilaçlar zatan bitkilerden elde edilmiyormu e ozaman direkt bitkilerden faydalanılmalıdır mutlaka Varis

    YanıtlaSil
  2. Böbrek taşı için önerebileceğiniz bitkisel tedavi var mı hocam?

    YanıtlaSil
  3. Rabbim. Senden razı olsun kardeşim

    YanıtlaSil
  4. Rabbim. Senden razı olsun kardeşim

    YanıtlaSil
  5. Şöyle söylemek isterim Şifayı veren Cenabı Haktır herşey bir sebebe dayanır insanlara her bitki farklı etki yapabilir Kul ututtuğu zaman şifayı bitkide değil Rabbimden bilmelidir.Eğer şifayı unutur bitkide zannederse şifası o bitkiden kalkabilir .Selam ve dua ile.

    YanıtlaSil

Video

←Kanalımız

Dil

Popular Posts

Etiketler

Lütfen Buradaki konuları İsim belirterek Paylaşın. Blogger tarafından desteklenmektedir.